• 078 681 2551
  • w.buitendijk@scheepswerfhetanker.nl

Privacy Policy

Privacy Policy

Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 07-09-2021.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten, welke gegevens we verzamelen als u onze website of onze werf bezoekt. Tevens hoe we met de gegevens omgaat en ze verzamelen.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Scheepswerf Het Anker.  U dient zich ervan bewust te zijn dat Scheepswerf Het Anker niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het beleid te accepteren, wat tevens geldt voor het verstrekken van persoonlijke gegevens met betrekking tot het tot stand komen van een facturering.  Scheepswerf Het Anker respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en werf en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten.

Wanneer u zich aanmeld voor één van onze diensten, vragen wij u persoonsgegevens te verstrekken. Deze worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Scheepswerf Het Anker.

Communicatie.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen we naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het dan mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Ook deze gegevens worden (indien nodig) opgeslagen op een eigen beveiligde server van de werf.

Doeleinden.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden, dan die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden.

De gegevens/informatie wordt niet met derden gedeeld. Dit geldt ook voor ons personeel.

Veranderingen.

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom aan te bevelen op regelmatig deze verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens.

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment bij ons bekend is.

Aanpassen/uitschrijven.

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit ons bestand wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande gegevens.

Vragen en feedback.

Wij controleren regelmatig of  we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft hierover, kunt u contact met ons opnemen:

Shipyard Het Anker
Veerweg 59A
3341 LR – Hendrik Ido Ambacht
078-6812551 of 06 29282027
w.buitendijk@scheepswerfhetanker.nl

en_USEnglish